Rakennusbetoni- ja Elementti Oy

Kirjaudu ammattilainen

Rakennusbetoni- ja Elementti Oy on valmistanut ensimmäiset kaupalliset tuotteet yhdessä Carbonaide - jälkihoitomenetelmän avulla. Väliseinäkivessä on päästy jopa 40 % sementin vähennykseen normaalituotteeseen verrattuna.

Rakennusala kohtaa ennennäkemättömiä haasteita ilmastonmuutoksen myötä. Ilmaston lämpeneminen, jonka keskeinen aiheuttaja on ihmisperäisten kasvihuonekaasupäästöjen, erityisesti hiilidioksidin (CO2), lisääntyminen edellyttää meiltä kaikilta toimenpiteitä. Maailmanlaajuisesti noin 8% hiilidioksidipäästöistä johtuu sementin tuotannosta, mikä korostaa tarvetta innovatiivisille ratkaisuille tässä kriittisessä sektorissa.

Ymmärrämme vastuumme ja olemme sitoutuneet olemaan osa ratkaisua. Siksi olemme ylpeitä voidessamme ilmoittaa uuden tuotteemme julkaisusta – vallankumouksellisesta betonituotteesta, joka määrittelee uudelleen ekologisuuden rakennusalalla. Carbonaide -jälkikäsittelymenetelmällä valmistetulla uudella tuotteellamme on onnistuttu vähentämään sementin käyttöä huomattavasti, mikä alentaa merkittävästi tuotteen hiilijalanjälkeä.

Olemme innovatiivisesti sitouttaneet hiilidioksidia (CO2) 2,6 % Väliseinäkivi 88 tuotteen painosta, saavuttaen kokonaisuudessaan jo 2,5 tonnin hiilidioksidin sidonnan. Ja tämä on vasta alkua!

Tämä ei ole vain askel eteenpäin ympäristöystävällisemmässä rakentamisessa, vaan se myös tarjoaa rakennusalan ammattilaisille mahdollisuuden osallistua aktiivisesti ilmastonmuutoksen torjuntaan. Vähentämällä sementin tarvetta ja sitomalla hiilidioksidia, uusi jälkikäsittelymenetelmällä valmistettu tuotteemme Väliseinäkivi 88 edustaa merkittävää edistystä kohti kestävämpää rakentamista. Myös muut konevalmistetut harkko- ja pihakivituotteet on mahdollista valmistaa jälkikäsittelymenetelmällä. 

Kutsumme teidät tutustumaan tähän innovaatioon ja liittymään kanssamme matkalla kohti vihreämpää ja kestävämpää tulevaisuutta. Uuden jälkikäsittelymenetelmän avulla voimme yhdessä vähentää rakennusalan hiilijalanjälkeä ja tehdä konkreettisia toimia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.

Olemme innoissamme mahdollisuudesta kehittää alaa ja toivomme, että jaatte innostuksemme. Tervetuloa tutustumaan ja keskustelemaan siitä, miten voimme yhdessä rakentaa kestävämpää huomista. Järjestämme webinaarin 5.4.2024 klo 9:00, jossa Carbonaide-yrityksestä Tapio Vehmas kertoo aiheesta lisää. Ilmoittaudu yllä olevan lomakkeen kautta ja tule kuulolle!

Ostoskori

Lahjakortti