Rakennusbetoni- ja Elementti Oy

Kirjaudu ammattilainen

Päivitämme vuosittain laatu,-turvallisuus- ja ympäristötoimintamme. Lue lisää arvoistamme artikkelista.

Päivitämme vuosittain laatu-, turvallisuus- ja ympäristötoimintamme. Olemme myös kirkastaneet strategiaamme sekä tavoitteitamme kohti vuotta 2030. 

Arvomme kiteytettynä

”Innostutaan uudesta”
Me haluamme jatkuvasti kehittää meidän tuotteitamme ja palveluitamme entistä paremmaksi. Jatkuvasti parantaen toimintojamme vähitellen saavutamme käytössä olevilla resursseilla parempia pysyviä tuloksia. Meidän jokaisen arjessa tämä tarkoittaa ideoita, innovatiivisuutta ja uusiutumiskykyä.

”Palvelemme sinua”
Tuotekehitys ja prosessien jatkuva kehittäminen on toimintamme perusta. Me paneudumme ja ratkaisemme juuri sinun ongelmasi. Pyrimme aina hakemaan parasta mahdollista tulosta sinulle, asiakkaallemme. Palvelulla tarkoitamme palvelua niin asiakkaita kohtaan, kuin sisäisesti toinen toisillemme ja palvelua meille tärkeässä kumppanuusverkostossa.

”Pidämme lupauksemme”
Sitoudumme liiketoimissamme vastuulliseen ja kestävään toimintaan. Olemme ammattilaisia, joille lupausten pitäminen on kunnia-asia. Minkä lupaat, sen pidät! Tämä koskee niin asiakassuhteitamme kuin työtovereitamme ja yhteistyökumppaneitamme sekä yleensä kaikkea, mikä liittyy toimintaamme ja työskentely-ympäristöömme.
Esimerkiksi pidä lupaamasi toimitusaika tai tuotteen laatu ja aina kun mahdollista ylitä asiakkaan odotukset.

”Toimimme vastuullisesti”
Olemme kaikessa toiminnassamme vastuullisia ja luotettavia ja toimimme aina avoimesti, läpinäkyvästi ja rehellisesti. Olemme vastuullisia niin ekologisella, sosiaalisella kuin taloudellisellakin näkökulmalla. Suoritamme lakisääteiset ja -määräiset maksumme ajallaan sekä noudatamme tuotantoamme ja tuotteitamme
koskevia lakeja, määräyksiä ja velvoittavia ohjeita.
Toimintamme, raportointi, asiakirjahallinto ja arkistointi ovat asiallisia, lait täyttäviä sekä läpinäkyviä huomioiden kuitenkin yksityisyydensuojan ja salassapitovelvoitteet. Emme hyväksy korruptiota, lahjontaa tai rahanpesua vaan pyrimme avoimesti osaltamme estämään ns. harmaata taloutta ja edistämään reilua vapaata kilpailua. Pidämme asiakkaille tekemämme tarjoukset luottamuksellisina ja tarjoamme samalla sisällöllä pyydetyt ennakkotarjoukset
samalla hinnalla kaikille asiakkaille.
Edellytämme yhteistyökumppaneidemme liittymistä Vastuu Groupin Luotettava kumppani -ohjelmaan, jolla pyritään varmistamaan lakimääräisten maksujen suorittaminen. Emme suostu petokseen tai lahjontaan ja
sponsorointia harkitsemme tarkasti. Emme myöskään sorru sisäpiiritiedon väärinkäyttöön, eivätkä eturistiriidat tai paikalliset tavat toimia ohita lakeja ja määräyksiä. Emme muunna totuutta, vaan vastaamme myös erheistämme tai virheistämme. Olemme poliittisesti sitoutumaton yritys.

Huolehdimme yrityksen vakavaraisuudesta sekä jätteensynnyn ja energiankulutuksen optimoinnista. Olemme sitoutuneet teollisuuden energiansäästötavoitteisiin. Kehitämme henkilökohtaista suhtautumistamme siisteyteen ja järjestykseen. Haluamme työskennellä tapaturmattomassa työympäristössä. Tunnistamme toimintamme ympäristövaikutukset, kunnioitamme ympäristöä ja huomioimme kiertotalouden vaateet toiminnoissamme ja
pyrimme eheyttämään luonnon monimuotoisuutta. Pidämme huolta yrityksestämme ja yrityskulttuuristamme. Vaikka tuloksia on vaikea huomata lyhyellä tähtäimellä, pidämme koko ajan mielessä tavoitteemme:

Olemme rohkea suunnannäyttäjä vastuullisissa erikoisbetonituotteissa
ja niihin liittyvissä palveluissa.

Lue  raporttimme kokonaisuudessaan sivuiltamme. 

Ostoskori

Lahjakortti