Rakennusbetoni- ja Elementti Oy

Kirjaudu ammattilainen

AKOwall-väliseinäelementti on oivallinen ratkaisu niin hotellihuoneiden kuin teknisten-ja yleistentilojen väliseinissä hyvien äänieristysominaisuuksien myötä.

AKOwall-elementtejä on valmistettu, toimitettu sekä asennettu tänä vuonna moniin upeisiin hotelli-kohteisiin. Hyvien akustisten ominaisuuksien johdosta AKOwall-väliseinäelementti on oivallinen ratkaisu niin hotellihuoneiden kuin teknisten-ja yleistentilojen väliseinissä. 

Esimerkiksi Nurmekseen valmistuneen Break Sokos hotel Bomban laajennukseen toimitimme 3000 m2 AKOwall-elementtejä ja tehokkaasta asennuksesta vastasi T&H Rakennus Oy. AKOwall-tiimimme haluaa kiittää myös mainiosta yhteistyöstä pääurakoitsija  Rakennustoimisto Eero Reijonen Oy:tä. Heidän kanssaan toteutimme yhteistyötä myös Break Sokos Hotel Koli-kohteessa. 

Asennustyöt sujuvat kätevästi nostolaitteen avulla. (kuva: Markus Aspegren)

Toimitamme myös vaativista logistisista olosuhteista riippumatta kohteeseen kuin kohteeseen. Kaisaniemen puistoon keskelle Helsinkiä, syksyllä avattuun Radisson Red hotelliin, toimitimme kaikki rakennuksen väliseinät ( 11200 m2) paikalle asennettuna AKOwall- elementeistä. Pääurakoitsijana kohteessa toimi Jatke Toimitilat Oy ja AKO-elementtien asennuksen hoiti pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Fast Group Baltic.

AKOwall-väliseinäelementtejä toimitettu Radisson RED Helsinki-hotelliin (kuva: Jari Salo)

 AKOwall-väliseinäelementtejä on tänä syksynä asennettu myös pohjoisen hulppeisiin maisemiin Leville.

Työvaihekuvaa KKOy Levi Cranberry kohteesta. (kuva:Marko Putto)

Kyseessä on YIT Suomi Oy:n projektinjohtourakkana vetämä ICY HOT ensimmäinen vaihe KKOy Levin Cranberry. Ylelliset huoneistot tässä ensimmäisessä vaiheessa ovat valmistuneet. 

Hotellikohteisiin hyvin ääntä eristävä AKOwall-väliseinäelementti! 

Tutustu täältä lisää ääneneristysominaisuuksiin. 

Helimäki Akustikot- AKOwall akustiikkasuunnitteluohje

Ostoskori

Lahjakortti