Rakennusbetoni- ja Elementti Oy

Kirjaudu ammattilainen

AKOwall on ontelomainen, kivirakenteinen väliseinäelementti. Se eristää hyvin ääntä ja sen käyttö onkin lisääntynyt kouluissa, sairaaloissa, palvelutaloissa ja päiväkodeissa. AKOwall on palamaton ja kosteudenkestävä seinämateriaali, jonka asiakas saa aina valmiiksi asennettuna.

Jyväskylän kaupunkiin on kohonnut näyttävä maamerkki. Uuden keskustahankkeen myötä Puistolan kaupunginosaan Kalevankadulle nousee moderni ja ekologinen, 16-kerroksinen As Oy Puistolan Torni. Kohteen on suunnitellut jyväskyläläinen Arkkitehtipalvelut Oy.

Asuinalueena Jyväskylän Puistola mahdollistaa kaupunkiasumisen parhaat puolet palveluineen ja näppärine etäisyyksineen kaupungin sisällä. Lisää kohteesta voit lukea täältä

Kohde lähenee valmistumista. (kuva: Joni Kivelä)

Rakennuttajana ja pääurakoitsijana toimii Pohjola Rakennus Oy Suomi. Kohteen arvioitu valmistumisaika on kesällä 2024. Rakennusvaiheesta mielenkiintoinen Rakennustaidon artikkeli täällä. 

Kohteeseen on asennettu AKOwall-elementtejä ja asennukset ovat edenneet suunnitellusti.

Tällä hetkellä enää muutama kivi pystyyn niin valmista on!

AKOwall- osastomme haluaa kiittää sujuvasta yhteistyöstä Pohjola Rakennus Oy:n työnjohtoporrasta Jani Väyrynen, Samppa Karhu, Juuso Kananen sekä Olli Pättikangas. 

Ostoskori

Lahjakortti